Ako sme vznikli

Ako to celé začalo?

Tento názov vznikol z nostalgie majiteľa, ktorý v 90. rokoch navštevoval tieto priestory na Hlavnej 20.

Po návrate z Nového Zélandu na Slovensko a zistení, že jeden z priestorov je k dispozícii, neváhal a presunul sem svoj koncept – pizza, cestoviny, šaláty a dezerty.

Pridanou hodnotou násho konceptu je bezlepková verzia celého menu a samozrejmostou sú aj vegetariánske a veganske jedlá.

V pasáži pripravujeme pizzu vlastným štýlom, ktorý sa nachádza medzi neapolským a newyorským štýlom. Cesto pripravujeme v neapolskom duchu (70 % hydratácia), pričom samotné pečenie prebieha v štýle newyorskej pizze.

Máme vlastný recept na bezlepkové cesto, ktoré každé ráno ručne pripravujeme – bez použitia mixéra.

Bezlepkové cesto vyrábame z múky Share Mix B, ktorá bola v roku 2012 ocenená ako najlepšia múka na svete. Jej kvalita sa odráža aj na cene – 5,40 € za kilogram. Ďakujeme všetkým zákazníkom, že akceptujú našu ručnú prácu.

🍕✨

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare