Ako sme vznikli
Ako to celé začalo?
Tento názov vznikol z nostalgie majiteľa, ktorý v 90. rokoch navštevoval tieto priestory na Hlavnej 20.
Po návrate z Nového Zélandu na Slovensko a zistení, že jeden z priestorov je k dispozícii, neváhal a presunul sem svoj koncept – pizza, cestoviny, šaláty a dezerty.
Pridanou hodnotou násho konceptu je bezlepková verzia celého menu a samozrejmostou sú aj vegetariánske a veganske jedlá.
V pasáži pripravujeme pizzu vlastným štýlom, ktorý sa nachádza medzi neapolským a newyorským štýlom. Cesto pripravujeme v neapolskom duchu (70 % hydratácia), pričom samotné pečenie prebieha v štýle newyorskej pizze.
Máme vlastný recept na bezlepkové cesto, ktoré každé ráno ručne pripravujeme – bez použitia mixéra.
Bezlepkové cesto vyrábame z múky Share Mix B, ktorá bola v roku 2012 ocenená ako najlepšia múka na svete. Jej kvalita sa odráža aj na cene – 5,40 € za kilogram. Ďakujeme všetkým zákazníkom, že akceptujú našu ručnú prácu.
🍕✨